TESS

Voor mij zijn sieraden meer dan een accessoire. Mijn vroegere werkgeefster, Marleen, zei altijd: "sieraden zijn emoties". Een sieraad levert een blijvende, draagbare herinnering op aan het moment toen je het kreeg of waarvoor je het liet maken. Met veel plezier geef ik als goudsmid hieraan vorm.

 

Voor sieraden in opdracht probeer ik het verhaal van de persoon te grijpen en dit in het ontwerp terug te laten komen. Met liefde en aandacht komt het ontwerp- en maakproces tot stand.

 

In mijn eigen werk laat ik me door ervaringen en herinneringen inspireren. Zo heb ik voor de knoopcollectie oude handwerktechnieken gebruikt die ik nog van mijn oma's heb geleerd. De Zweef-armband is ontstaan, omdat een naaste door artrose met moeite nog een armband of ring om kon doen. Door het flexibele nylon aan de binnenkant schuift de armband moeiteloos over de hand.

 

Tessa Brandwijk

ATELIER

In het atelier werk ik niet alleen aan de sieraden van mijn collectie, maar ook aan unieke, persoonlijke sieraden op maat. Graag ga ik met u  in gesprek om uw idee vorm te geven. Van ongedragen sieraden kan iets nieuws gemaakt worden. Ook voor reparaties bent u hier aan het juiste adres.

WINKEL

Bent u op zoek naar een modern, romantisch of eigenzinnig sieraad? In de winkel verkopen we naast de handgemaakte collectie van TESS ook divers werk van andere goudsmeden en ontwerpers. Ook voor groot zilverwerk en horloges kunt u hier terecht.

 

SERVICE

Zorgen voor een mooi product is belangrijk. Kom af en toe langs om uw zettingen, scharnieren en sluitingen te laten controleren. Dan maak ik het sieraad meteen even schoon.

VERKOOPPUNTEN

Bent u nieuwsgierig naar de collectie, maar ligt Velp voor u uit de buurt? Ook bij deze galeries is mijn werk te verkrijgen:

 

Galerie Guthschmidt

Prinsestraat 39-43, 2513 CA Den Haag

www.galerieguthschmidt.nl

Cecile van Eeden

Hoogstraat 301, 5654 NB Eindhoven

www.cecilevaneeden.nl

 

Galerie Meesters van de Zilverstad

Wal 3, 2871 BA Schoonhoven

www.meestersvandezilverstad.nl

 

 

over TESS

-

<

TESS atelier

Emmastraat 15

6881 SM Velp

 

06-24910238

info@tess-atelier.nl

 

KvK 59819553

BTW NL204234955B01

 

Volg TESS op:

© 2018 TESS atelier - Tessa Brandwijk